Teennagel schimmel Wetteren

info@schimmelnagelbehandelen.be

0493 48 44 02

Teennagel schimmel in Wetteren is één van de meest voorkomende voetaandoeningen veroorzaakt door schimmels van de Trichophyton en Candida families

Teennagel schimmel in Wetteren ook wel bekend als onychomycose of in de volksmond schimmelnagel, komt als voetaandoening veel voor. Teennagelschimmel wordt teweeggebracht door schimmels van 2 specifieke schimmelfamilies, met name de soorten Trichophyton en Candida. Deze nestelen zich onder de nagel op hardnekkige wijze! De bestrijding ervan blijkt moeilijk te lukken en alleszins al niet met zogenaamde huis-tuin-en keukenmiddeltjes. Integendeel: de voetschimmel rukt steeds verder op! Dringend tijd voor resultaatgerichte actie: lees onderaan deze pagina meer over onze unieke PinPointe behandeling of de methode van weglaseren die te kwalificeren valt als: veilig, pijnloos en voor minstens 83% zeker.

Teennagel schimmel in Wetteren komt door besmetting, overmatig zweten aan de voeten, foute schoenen en/of sokken, bepaalde ziekten, sommige medicijnen, verminderde weerstand, ouderdom. De overdracht gebeurt heel dikwijls in publieke ruimten zoals zwembaden. Daarom spreekt men ook van het zwemmerseczeem.

Ofschoon het op zich meestal geen kwaad kan, leidt teennagelschimmel steeds tot een vervorming, verdikking, verkleuring, verdikking, vervorming, vervorming de nagel(s). In bepaalde gevallen gaan deze symptomen gepaard met pijnlijke ongemakken bij het stappen of sporten.

De footlaser van Pin Pointe voor teennagel schimmel is een baanbrekend medisch hulpmiddel, erkend door de Europese Gemeenschap (EU) en destijds ontworpen in de VS onder goedkeuring van de Food & Drug Administration (FDA). Deze behandeling wordt overal ter wereld toegepast en genas al meer dan 100.000 mensen. Lees hier alles over deze revolutionaire behandeling van teennagel schimmel, ook in Wetteren.