Laserbehandeling schimmelnagel Brugge

info@schimmelnagelbehandelen.be

0493 48 44 02

Schimmelnagel behandelen te Brugge via laseren ➡️ voor verzorgde, mooie voeten die opnieuw mogen gezien worden ➡️ raadpleeg Isabelle Malleiro voor één of meerdere laserbehandelingen van je nagels

De effectieve behandeling van schimmelnagel door laseren te Brugge verloopt altijd vlot, pijnloos en veilig. De methode kent een groot succes gezien de nagelschimmel voor meer dan 90% van de gevallen definitief bedwongen wordt door het speciaal infrarood licht. Daarmee verslaat deze therapievorm van schimmelnagel verwijderen te Brugge al de andere middeltjes die je al eens uitprobeerde maar geen resultaat opleverden. Voor velen komt de laserbehandeling dan ook uit de bus als het ultieme paardenmiddel tegen schimmelnagel. De footlaser van PinPointe is immers een baanbrekend medisch hulpmiddel, erkend door de Europese Gemeenschap (EU) en destijds ontworpen in de VS onder goedkeuring van de Food & Drug Administration (FDA). Het toestel wordt ondertussen overal ter wereld ingezet en maakte al meer dan 100.000 mensen gelukkig.

Schimmelnagels zijn een vorm van kalknagels maar de eerste benaming lijkt beter omdat een specifieke schimmel (nagelschimmel) aan de basis ligt en het in feite niet echt om verkalking gaat. Het komt vooral door hoe de vinger- of teennagel er uitziet, dat men van een kalknagel spreekt. De symptomen zijn wel min of meer dezelfde: verkleuring, vervorming, splitsing, verbrokkeling, ongemak, pijn en wat dikwijls nog meest geneert: onaantrekkelijk, onesthetisch. De uitlokkende factoren voor schimmel onder de nagel bespreken we onder de gelijknamige § van pagina schimmelnagel behandelen.

Ik ben Isabelle Malleiro, exclusief gespecialiseerd in de behandeling van schimmelnagels door laseren voor uw gemeente ‘gemeente} en gans West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen & Vlaams-Brabant. Contacteer mij en we maken een afspraak in één de 5 behandelingscentra, voor u makkelijkst bereikbaar. Mijn rechtstreeks nummer is 0493 48 44 02  van maandag tot vrijdag bij voorkeur tussen 9 en 19u.