Schimmelnagel De Pinte

info@schimmelnagelbehandelen.be

0493 48 44 02

Schimmelnagel behandelen te De Pinte door middel van lasertherapie ➡️ voor verzorgde en mooie voeten die opnieuw mogen gezien worden ➡️ raadpleeg Isabelle Malleiro

Behandeling van schimmelnagel te De Pinte is tegenwoordig simpel en in > 90% succesvol dankzij lasertherapie. Schimmelnagel komt in feite voort van een schimmelinfectie onder de nagel die kort en krachtig kan teniet worden gedaan door lasertherapie. Behandelen van schimmelnagel in De Pinte verloopt voor de rest pijnloos, volledig onschadelijk en zonder bijwerkingen. Af en toe lukt het om al na een paar sessies de schimmelnagel te verwijderen: kortom, je bent er rap van af! Gedaan met deze negatieve blikvanger.

De lasertherapie tegen schimmelnagel gebeurt via de PinPointe foodlaser die zich bedient van een specifieke golflengte van infrarood licht dat doordringt tot in de geïnfecteerde nagel om er de  onderliggende schimmelcellen te vernietigen. Op die manier evolueert de schimmelnagel beetje bij beetje naar een opnieuw gezonde, glanzende nagel. Wereldwijd werden intussen > 100.000 mensen met de PinPointe laser behandeld en voorgoed verlost van hun schimmelnagels.

Ik ben Isabelle Malleiro en al jaren actief in de bestrijding van schimmelnagels, ook voor de mensen uit De Pinte. Ik weet dat voor velen onder ons verzorgde en mooie teennagels een teer punt zijn en er soms schaamte heerst over dit soort nagelafwijking. Misschien omdat het geassocieerd wordt met gebrek aan hygiëne, ongezonde levensstijl, foutief schoeisel, … In feite blijkt het eerder iets wat je overkomt dat best zo snel mogelijk wordt verholpen omdat het zich verderzet, ook al lijkt het op zich onschuldig. Na de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes wordt het tijd voor een échte, definitieve oplossing. Bel met mij rechtstreeks op nummer 0493 48 44 02 voor een afspraak in één van de behandelingscentra.

Welke kunnen de oorzaken van schimmelnagels zijn?

Het is altijd een schimmelinfectie die aan de basis ligt van schimmelnagels. Kalknagels worden dikwijls als synoniem gebruikt maar het is in feite een iets breder begrip (zie daarvoor de betreffende pagina). Vooral teennagels infecteren makkelijker als één of meerdere van de volgende factoren meespelen.

  • Veelvuldige blootstelling aan vocht door activiteit of overmatig zweten.
  • Slecht genezende verwonding of impact (harde klap op de nagel bijvoorbeeld).
  • Bepaalde huidaandoeningen.
  • Gebruik van bepaalde medicijnen.
  • Door overdracht in een zwembad, sauna, fitness of sportzaal bijvoorbeeld.
  • Verminderde weerstand.
  • Gevorderde leeftijd.

Hoe herken je een beginnende schimmelnagel?

De symptomen van beginnende schimmelnagels zijn makkelijk te herkennen: bruingele verkleuring van de nagel, soms gepaard gaand met een verdikking en/of vervorming. Daarna volgen doorgaans: afbrokkelende nagel, nog moeilijk te knippen, ontstoken nagel, pijnlijke nagel.