schimmellaser pinpointe

info@schimmelnagelbehandelen.be

0493 48 44 02

Schimmellaser PinPointe als 100% effectieve, snelle, veilige en goedgekeurde laserbehandeling bij nagelverzorging en tegen schimmel nagel

De schimmellaser PinPointe is een medisch apparaat dat wordt gebruikt voor de behandeling van infecties door schimmel onder de nagel, zoals schimmelnagel of kalknagel. Andere benamingen voor deze infectie zijn een mycosenagel of een verkalkte teennagel. Dit zijn dus allemaal synoniemen voor een schimmelinfectie van de nagels met schimmels van de Trichophyton en Candida families.

De symptomen zijn verdikte, verharde, broze en wit tot beige-geel verkleurde nagels. Zonder adequate behandeling gaat deze infectie niet weg.

De schimmellaser Pin Pointe behandeling is een vorm van lasertherapie die gericht is op het vernietigen van de onderliggende schimmel, terwijl het omliggende weefsel (nagel, nagelbed, nagelwand en de matrix) onbeschadigd blijft. Deze behandeling is goedgekeurd in Europa en Amerika op basis van klinische studies. De Pin Pointe laserbehandeling is dan ook 100% pijnloos en veilig, snel, effectief en kent geen bijwerkingen. De behandeling van alle geïnfecteerde nagels duurt nog geen 30 minuten.

Het principe van deze schimmellaser Pin Pointe behandeling berust op het stralen van gerichte laserenergie tegen 60 °C om de schimmel te doden. Er is al een zichtbaar resultaat na een 1ste behandeling, hoewel een volgende behandeling soms nuttig is voor volledige genezing. De oorspronkelijke nagel zal uitgroeien en er komt een gladde mooie nagel terug.

Ik ben Isabelle Malleiro, gespecialiseerd in nagelbehandeling en meer bepaald van schimmel- of kalknagels door lasering over gans West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen & Vlaams-Brabant.

Contacteer mij en we maken een afspraak in één de 5 behandelingscentra, welke voor u makkelijkst bereikbaar is. Mijn rechtstreeks nummer is 0493 48 44 02 . Ik ben bereikbaar van maandag tot vrijdag bij voorkeur tussen 9 en 19u.