Laserbehandeling kalknagel Koksijde

info@schimmelnagelbehandelen.be

0493 48 44 02

Laserbehandeling van een kalknagel te Koksijde ➡️ Zet je de eerste stap naar terug verzorgde en mooie nagels? ➡️ Maak een afspraak bij Isabelle Malleiro

Laserbehandeling van een kalknagel te Koksijde verloopt zeer vlot, is pijnloos en 100% veilig. De lasermethode kent een groot succes gezien de schimmel onder de nagels voor meer dan 90% van de gevallen definitief bedwongen wordt door het infrarood licht. Daarmee verslaat deze laserbehandeling van kalknagels te Koksijde alle andere anti-schimmel middeltjes (orale medicatie, crèmes, zalven, nagellak, sprays…) die je al eens uitprobeerde maar zonder resultaat en vaak met veel bijwerkingen.

De footlaser van Pin Pointe als laserbehandeling voor kalknagel is een baanbrekend medisch hulpmiddel, erkend door de Europese Gemeenschap (EU) en destijds ontworpen in de VS onder goedkeuring van de Food & Drug Administration (FDA). Deze behandeling wordt overal ter wereld toegepast en genas al meer dan 100.000 mensen van hardnekkige kalknagels.

Kalknagels zijn een infectie aan de nagels met een specifieke schimmel van de Trichophyton en Candida families. De symptomen zijn:

  • Verkleuring van de nagels: de nagels verkleuren wit tot geel of beige-bruin.
  • Verharding en verdikking van de nagel.
  • Slecht uitgroeien van de nagels.
  • Broosheid van de nagel.
  • Afbrokkelen van de nagels.
  • Lokale pijn en ongemakken bij het stappen, sporten.

Ik ben Isabelle Malleiro, pionier en № 1 in ’t vak met specialisatie: behandeling van kalknagels door laserbehandeling te Koksijde en bij uitbreiding over gans West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen & Vlaams-Brabant. Contacteer mij en we maken een afspraak in één de 5 behandelingscentra, voor u makkelijkst bereikbaar.

Mijn rechtstreeks nummer is 0493 48 44 02 . Ik ben bereikbaar van maandag tot vrijdag bij voorkeur tussen 9 en 19u.